HEWRA
-
bobsonbejbi
Re: HEWRA
Co tam było na tym story bo relacja niedostępna już
Amejnik nic nie wrzucal o bylym koledze, ale obśmiał netfliksowe wysrywy (i kubana z jerzykiem), dziwne czasy nastali
Amejnik nic nie wrzucal o bylym koledze, ale obśmiał netfliksowe wysrywy (i kubana z jerzykiem), dziwne czasy nastali
- marco_pantani
Dokładnie tak było. Choć przez to zniszczone auto spodziewam się, że historia będzie mieć ciąg dalszy.The Bitch Fucker pisze: ↑08 sie 2024, 18:35Czyli jakiś chłop podwiózł Młodego Drona na ustawkę i nie dość, że dostał wpierdol to jeszcze mu spalili mercedesa? Pechowy dzień.
- yungXpaproch
normalnie na policje z ciapakami i chuj
zapewne bana wylapal bo w ten sam dzien na story zapytal czy nie ma jakiegos pluga w okolicach jakiejs wsi na mazurach xD
Oficjalnie odmówiono wszczęcia postępowania z braku dowodów ale wiadomo ze chodzi o to że się boją i Malik trzyma prokuratora w kieszeni
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dzięki za wyjaśnienie. Ciekawiło mnie co na to właściciel mercedesa.
- gonny_trebor
- Moderator
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
-
xdddddddddd
ogolnie to jebnal farmazona z ozzym bo on sam mowil, ze po rozpadzie z fosterem dopiero dolaczyl do nich + benito w 2020 mial kawalek z samim i swizzym czyli wtedy teoretycznie byla ostatnia kolaboracja tuzzy z hewry
edit: No i przypisal beaty niektore szeklowi, gdzie nizej jest wyjasnione ze czesc z nich byla brana z neta xd
edit: No i przypisal beaty niektore szeklowi, gdzie nizej jest wyjasnione ze czesc z nich byla brana z neta xd
Ostatnio zmieniony 30 sie 2024, 21:07 przez xdddddddddd, łącznie zmieniany 2 razy.
Kilka moich uwag do tego filmu:
10:30 wydaje mi się że to wynika z tego że Belmondo / GPSiak / Mobbyn sprzedał prawa do tracków z płyty Mobbyn - Mobbyn Fonografice która potem wytłoczyła fizyki, wrzuciła numery do youtubowego ContentID i z automatu oznaczyło numery oraz dodawało reklamy, jedynym kretem jakim w tym przypadku może być to Belmondo który sprzedał prawa do nie swoich numerów / ewentualnie ktoś z Fonografiki który nie dopilnował i nie sprawdził kto rzeczywiście ma prawa do tych tracków i uwierzył G na słowo
11:11 co do tego nie jestem pewny, ale wydaje mi się że hewramobbyn.bigcartel.com to był oficjalny sklep H&M i można było kupić na nim pierwsze ciuchy
13:25 Dudzik nie zrobił bitu do Tutej tylko zajebał z poradnika do fl studio na YT
https://www.youtube.com/watch?v=oFYekxAMAig&t=1540
14:58 Kuba O nie wyprodukował bitu do Włoskiej Roboty, to jest bit z neta - ("ROLLIN" - Post Malone x Brison Tiller type Beat 2016 - KXT Beatz)
https://www.youtube.com/watch?v=SE30hSyPnjY
11:15; 16:04; 22:37 żadne fizyki Hewry nigdy nie wyszły, ani hewra/mobbyn.rar ani made in hewra 2016 vol I / medellin herwa 2016 vol 1, jedyne tracki z tamtych czasów które wyszły fizycznie to Mobbyn - Mobbyn z mptrójek zripowanych z youtube
10:30 wydaje mi się że to wynika z tego że Belmondo / GPSiak / Mobbyn sprzedał prawa do tracków z płyty Mobbyn - Mobbyn Fonografice która potem wytłoczyła fizyki, wrzuciła numery do youtubowego ContentID i z automatu oznaczyło numery oraz dodawało reklamy, jedynym kretem jakim w tym przypadku może być to Belmondo który sprzedał prawa do nie swoich numerów / ewentualnie ktoś z Fonografiki który nie dopilnował i nie sprawdził kto rzeczywiście ma prawa do tych tracków i uwierzył G na słowo
11:11 co do tego nie jestem pewny, ale wydaje mi się że hewramobbyn.bigcartel.com to był oficjalny sklep H&M i można było kupić na nim pierwsze ciuchy
13:25 Dudzik nie zrobił bitu do Tutej tylko zajebał z poradnika do fl studio na YT
14:58 Kuba O nie wyprodukował bitu do Włoskiej Roboty, to jest bit z neta - ("ROLLIN" - Post Malone x Brison Tiller type Beat 2016 - KXT Beatz)
https://www.youtube.com/watch?v=SE30hSyPnjY
11:15; 16:04; 22:37 żadne fizyki Hewry nigdy nie wyszły, ani hewra/mobbyn.rar ani made in hewra 2016 vol I / medellin herwa 2016 vol 1, jedyne tracki z tamtych czasów które wyszły fizycznie to Mobbyn - Mobbyn z mptrójek zripowanych z youtube
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
ahahahahahBurak pisze: ↑30 sie 2024, 19:35 Dudzik nie zrobił bitu do Tutej tylko zajebał z poradnika do fl studio na YT
-
xdddddddddd
a z tym bazarkiem to jak w koncu jest? bo chyba o'zzy = zz a nie ozzy baby chociaz huj wie, tez kolejny farmazon do wyliczenia wtedy