wlasnie dropnelo, na ten moment na RYM 4.43 / 5.0 from 1,287 ratings co jest jakims popierdolonym wynikiem, zapraszam do sluchania i sam tez tak uczynie bo poprzedni material rapera magdalena bay byl bardzo udany
będzie słuchane. ocena wysoka, bo dużo osób oceniło album na 5 po usłyszeniu 3 singli nie zmienia to faktu, że album jest pewnie świetny i zostanie z wysoką oceną
slychac wiecej zabawy roznymi gatunkami, duzo rocka i funku
debiut wysoko zawiesil poprzeczkę, ale to dalej topka roku i jest tu pare momentow ktore potrafia zaskoczyc
To dobra płyta, ale niestety nie ma tu tego czegoś, co przykuło moją uwagę przy przesłuchiwaniu debiutu.
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
warto sprawdzić, mocna rzecz. nie podoba mi się aż tak jak poprzedni album, ale jest nadal wysoko. tam było nieco przystępniej i bardziej odpowiadał mi klimat wcześniejszego LP.
moje ulubione numery: Image; Death & Romance; Fear, Sex; Vampire in the Corner; Tunnel Vision; Cry for Me