bity
Nicaragua Guacamole/gkamolli
Re: Nicaragua Guacamole/gkamolli
Właśnie dzisiaj sprawdziłem i chciałem wrzucić z zapytaniem - kto waszym zdaniem robi lepszą muzykę po zakończeniu Undy?
Kawałek mnie trochę wynudził wstępnie, ale dam jeszcze szansę, bo rzeczywiście bity dobre. A nuż się przekonam.
Kawałek mnie trochę wynudził wstępnie, ale dam jeszcze szansę, bo rzeczywiście bity dobre. A nuż się przekonam.
Taktyk.
Myslalem ze beda 3 pelnoprawne kawalki po zapowiedzi na ig ale taka forma tez nawet ok. Na albumie beda wersje rozszerzone w takim razie chyba nie?
Co do muzyki to spoko, fajne bity chociaz nie spodziewalem sie takiego klimatu od guaguy, tekstowo nic specjalnego a nawijka stylowa pomimo mumble rapu momentami
Myslalem ze beda 3 pelnoprawne kawalki po zapowiedzi na ig ale taka forma tez nawet ok. Na albumie beda wersje rozszerzone w takim razie chyba nie?
Co do muzyki to spoko, fajne bity chociaz nie spodziewalem sie takiego klimatu od guaguy, tekstowo nic specjalnego a nawijka stylowa pomimo mumble rapu momentami
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
spoko bity bez kity
Posiadasz może rozpiskę kto z nich co wydał oprócz Nadzi?
Niestety niczego takiego nie posiadam. Nie słuchałem wszystkiego co tam Pers robił, ale widziałem, że dość sporo, Nadzie lubię, ale wolałbym nie usłyszeć jej albumu, wiem też, że sporo z nich dograło się Miłemu ATZ na jego najnowszą płytę, nie wiem co tam jeszcze.
ten utworek nowy (a raczej cztery miniutworki) całkiem git, ale zgadzam się że trochę nudzi, taki zbyt przegadany ten track. generalnie guakamole bitowo i rapowo ma wszystko czego trzeba żeby odpierdolić dobrą, płynącą płytkę, ale jestem ciekawy co wyjdzie od strony songwritingowej i tekstowej
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
- chilipvlmer
człowiek orkiestra bit zrobi, nagra, nawinie, zmiksuje a do tego takie ładne dla oka obrazki jebnie

mega kreatywny łeb z tego Guagua, czekam na kolejne ruchy mocno. nie kocham może jakoś wybitnie jego stylówy w nawijce, ale bity robi niesamowite już od pierwszych Undowych rzeczy
-
bobermann3000
czy wszyscy mają srogo wyebane na ten projekt? jeszcze nie sprawdzałem ale czekam na opiata z innymi zawodnikami
Zeby to bylo na spotku to bym sluchal
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
mega projekcik, Phantom król, bujanko