Okulary
Moderator: wrubel
-
Re: Okulary
używam fotochromów kilka lat i polecam od siebie. Teraz zacząłem nosić soczewki i szukam osobnej pary przeciwsłonecznych i kurde każde jakie mi się podobają i pasują do mordy od 3 stów ;/
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój
- scam_sakawa
Nie wiem czy w ogóle coś taniej ogarniesz, @zemsta1camzata może pomoże z riserczem.
Ja za swoje wyjebałem ~800zł w zeszłym roku
Ja za swoje wyjebałem ~800zł w zeszłym roku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- zemsta1camzata
300 za przeciwsłoneczne to dobra cena tbh, ja rok temu za parę z polaryzacją dałem 500 z kawałkiem
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
ale ze przeciwsloneczne z korekcją? bo takie porzadne szkła z polaryzacja i uv400 i do tego jeszcze wyżłobione korekcyjnie to kosztują swoje, zresztą nawet bez korekcji dobra optyka sportowa czy samochodowa typu Oakley, Maui Jim, Serengeti czy nawet jakiś Nike/Adidas to 500+ kosztuje
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
neokapitanowie reprezentacji polski: Jan Bednarek
- zemsta1camzata
Bez korekcji, chłopak wyżej też chce bez korekcji, bo nosi soczewki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
to na zalando lounge polecam chyba maui jim tam bywa, a to optyka made in japan i kozak, ja w tym roku katuje vintage oakleye z vinted za 100wkę i pięknie sie przez nie patrzy. Carrera tez ma niezła optykę
wykonawcy new wave lygryscore: TdW, mario995
-
niby niedużo patrząc na uzytecznosc i częstotliwość uzywania, natomiast nie spodziewałem sie tego wchodząc na rynek okularoprzeciwsłoneczny. Spoko są te zaokrąglone prostokątne mocoa.
https://allegro.pl/oferta/mocoa-s0166e- ... 5283874547
@eddy_wata zajebista znajdzka
https://allegro.pl/oferta/mocoa-s0166e- ... 5283874547
@eddy_wata zajebista znajdzka
b-boye kręcą głową, nie podoba im się hiphop mój