A tu po polsku i opisano kontekst Ricka Rossa (prawdziwego): https://naszahistoria.pl/cia-contras-i- ... 5-13934363 i jeden z najciekawszych fragmentów: Dziennikarz Gary Webb, który badał powiązania CIA z wybuchem „epidemii cracku”, 10 grudnia 2004 r. został znaleziony martwy w swoim domu w Carmichael. Według oficjalnego raportu koronera popełnił samobójstwo, strzelając sobie w głowę. Dwa razy.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
xxxkawo pisze: ↑03 sie 2024, 22:00
Ciekawe kto jeszcze jest zawodowym ghostwriterem na polskiej scenie, bo Tomb powiedział, że zna trzech, czterech. Ciekawe, którym raperom pisał i nadal pisze teksty
bilderberg pisze: ↑07 sie 2024, 9:55
Może to śmieszne ale B.R.O.
@bilderberg Oj tak faktycznie teraz sobie przypomniałem że B.R.O też trzaska teksty. Tylko różnica w poziomie skilla polega na tym, że B.R.O pisał płyte EKIPY a King Tomb pisał płyty Białasa, Bedoesa i Maty
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Kurwa. Kto mógł czekać na robienie biznesów z tym człowiek znając jego dotychczasową działalność np wypalanie płyt na własnym pc i pakowanie tego w pudełka dvd z własnymi bazgrołami
Jakieś prima aprilis chyba
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Brzmi jak kiepska akcja promocjyjna albumu w stylu SB mafijii
Ale jeżeli to jest na serio
Grupa Tradingowa hahahahhahah weź już Kurwa tomb spierdalaj z polskiej sceny na zawsze.
Nie ma to jak robić biznesy z typem który jest znany z ruchania innych na hajs.
xxxkawo pisze: ↑03 sie 2024, 22:00
Ciekawe kto jeszcze jest zawodowym ghostwriterem na polskiej scenie, bo Tomb powiedział, że zna trzech, czterech. Ciekawe, którym raperom pisał i nadal pisze teksty
Gverilla razem z Rasem to raczej oficjalni tekściarze do wynajęcia, którzy mieli/mają tę usługę w opisie plus z tego co kojarzę napisali więcej okołopopowych radiówek, niż rapowych zwrotek. W cytacie jak zakładam chodziło bardziej o typowych ghostwriterów piszących za plecami i zrzekającymi się creditsów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jak mówił w wywiadach, że jego szcześliwy amulet to kutas to bylo że ćpun i debil, a jak waży słowa i mówi co zrobił ze swoim życiem to też niedobrze. Weź chłopie, masz 4k postów na forum a teoembe wystudzony temperament, ma stałe źródło przychodu, rodzine i dobry kontakt w rap grze. Dobrego chłopa szkalujesz, który zamiast skończyć jak stary alkoholik dinozaur (pozdro Fazi, Pęku), przez dwie godziny wspaniale rozmawiał sobie z winim o życiu i zafreestylował jak go poprosił winicjusz (pozdro ten typ mes) i ojebali sobie kradzione jabłka przed kamerą. Mnie sie przyjemnie słuchało całego wywiadu w tle jak grałem w gre (kenshi jak coś, strasznie wciąga).
Ja mam wrażenie że wam na tym forumku to nie da sie wszystkim dogodzić co by kto nie zrobił.
Pozdro Tomb jak to czytasz, dorosłeś do rapu jak onar #złyprzykład
Szympans pisze: ↑04 wrz 2024, 15:09
Jak mówił w wywiadach, że jego szcześliwy amulet to kutas to bylo że ćpun i debil, a jak waży słowa i mówi co zrobił ze swoim życiem to też niedobrze. Weź chłopie, masz 4k postów na forum a teoembe wystudzony temperament, ma stałe źródło przychodu, rodzine i dobry kontakt w rap grze. Dobrego chłopa szkalujesz, który zamiast skończyć jak stary alkoholik dinozaur (pozdro Fazi, Pęku), przez dwie godziny wspaniale rozmawiał sobie z winim o życiu i zafreestylował jak go poprosił winicjusz (pozdro ten typ mes) i ojebali sobie kradzione jabłka przed kamerą. Mnie sie przyjemnie słuchało całego wywiadu w tle jak grałem w gre (kenshi jak coś, strasznie wciąga).
Ale żeś sobie film na podstawie dwóch emotek wkręcił, kolego człekokształtny
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem