Kuba Knap
Re: Kuba Knap
dobry był to numer
- Karko_Nape
label-koszmar, ale muze mieli jak na tamte lata chyba najlepszą w pl. Lepszy zarząd i każdy z labela mógłbym osiągnąć sukces, niestety było inaczej.
bossKarko_Nape pisze: ↑02 sie 2024, 9:42 A mi się przypomniał klasyk, najlepsze co zrobił knap. Top1 wjechania na bit
Knapiwo jest forma, ale ta wokaliza chuj wie kogo oczywiście do zsypu
jeszcze taki kawałek (bardziej zwrotka niż kawałek tbh) gdzieś tam w międzyczasie z tej serii wleciał
Spoiler

- ConeyIsland
Matko coś przypomniałKarko_Nape pisze: ↑02 sie 2024, 9:42 A mi się przypomniał klasyk, najlepsze co zrobił knap. Top1 wjechania na bit
Jestem Kuba knap a ty gadaj kto tu ma taki styl
zajebisty jest to wjazd i kawałek też jeden z lepszych jego
Spoiler
Zajebiste to jest, czuć ten positive vibe.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- Karko_Nape
No kurde Knap daje radę, ale brakuje mu werwy w tym wszystkim. Brzmi jakby chciał być wkurwiony a nie był, albo jakby był wkurwiony ale chciał brzmieć mniej wkurwiony. Kubuś daj na bicie hardkor.
jak kazdy raper, ktory przestał chlać lub brać i wyszedł na prostą, w tej muzyce przeboje rodzą się w bólach albo w sztosieKarko_Nape pisze: ↑07 sie 2024, 22:24 No kurde Knap daje radę, ale brakuje mu werwy w tym wszystkim. Brzmi jakby chciał być wkurwiony a nie był, albo jakby był wkurwiony ale chciał brzmieć mniej wkurwiony. Kubuś daj na bicie hardkor.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Dobre, szkoda ze nie będzie na streamingach
całkiem fajny ten ostatni kawałek, Knap rzeczywiście jakby odzyskał trochę pazura po tym ostatnim mdłym albumie, może coś dobrego jeszcze puści, ja tam lubię go czasem posłuchać w tej dojrzalszej wersji