Kara

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Kara

Post autor: marmolad_k2 »

8na10 pisze: 10 sty 2024, 5:01 kara znowu jakieś wymyślone smęty pierdoli o tym, że śmiali się z niej bo była taka git dziewczynka, tyle, że biedna. widzicie jak karze smutno? boże jaki żal

słuchaj, w życiu nie byłem świadkiem takiej sceny, żeby jakieś chłopaki nabijali się z tych w dresach, że są biedni. było kompletnie na odwrót. subkultura plemienna zawsze śmiała się z bananów (do czego sama się przyznajesz w tym frajerskim numerze) i to do takiego stopnia, że to aż było niesmaczne i całkowicie debilne. w drugą stronę nigdy nie było takiego trendu. było kompletnie na odwrót - banany zawsze chciały być jak ci fajni, cwaniacy. a grzeczne, poukładane laski świrowały dresdupy. tak to zawsze wyglądało. jak się z ciebie śmieli to widocznie dałaś im milion innych powodów, a plecak był tylko pretekstem do ewentualnego toczenia beki, a ty se nawkręcałaś farmazonów, że to przez to, że jesteś biedna. zadzierasz nosa na tych numerach, jesteś tak pretensjonalna w tej wczutce że aż huj opada - to cię nie lubiły dziewczyny. normalna sprawa. tak samo jak sie trafi jakiś debil murzyn co coś odjebie, to mu cisną rasistowskie teksty - ale to jest tylko reakcja na jego zachowanie, a kolor skóry to tylko PRETEKST.

toteż japa.

e: jak sie śmieli z twojego plecaka to najprawdopodobniej miałąś jakiś przypałowy, a nie kwestia tego że tani. ja całą podstawówkę i gimnazjum przebiegałem w jednym plecaku firmy SIMIK huj wie skąd, ale był zwykły, normlany, czarny normlany plecak lipnej jakości. ty kara pewnie miałąś jakiś przypałowy ala barbie, to normalnie dziewczyny darły łacha. normalna sprawa.

generalnie mój przekaz jest taki, że polska to nie usa, i tu nie ma aż takiego rozkminiania na punkcie materializmu jak w stanach, gdzie faktycznie dzieciaki dzielą się na kliki (klik klik kliki) i inne kółka wzajemnej adoracji. a takimi numerami uliczna strona robi jakąś niezdrową wczutkę i tylko potęguje te urojone podziały społeczne. "nieee, ja opisuje to co przeżyłam" - dobra, zluzuj cipe, do kuchni.

jak ktoś miał nowy telefon to zawsze dawał pograć na przerwie, jak inny dostawał kieszonkowe to często kupował cukierki i normalnie się nimi dzielił z kumplami, inny miał kozak piłke to się nią grało, bo tobyła najzajebistsza piłka w klasie. i w drugą stronę to samo - sebki się przymilały dotakich brajanków, często chcieli się zaziomkować - u karyn zawsze widziałem to samo.
dlatego ja nie mam żadnego urazu do dzieciaków z zamożnych rodzin - wystarczyło nie być lamusem. a ci wyjeżdżają z jakąś frajerską urojoną z dupy wielkiej stopy narracją o wielkim podziale klasowym w polskim społeczeństwie. gardzę

no ale wracając. bujałem się z jednymi i drugimi na każdym etapie edukacji. i u tych "bananów" nigdy nie słyszałem, żeby za plecami gadali "hehe ale biodoki w tanich plecakach i dresiwach" ZA TO U DRUGICH, u tych sebków własnie to gadanie za plecami na bananów, że tacy najgorsi było nagminne. huj z tym, że grali normalni z tobą w piłkę, normalnie sie z nimi gadało - ale mieli oryginalny znaczek najka, więc tfu jeeeebać banana!

post celowo dosadny i bezpośredni, tak jak przekaz kary w wersach.
:bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

kurwa, piąta rano, a ten napisał esej o plecaku Kary, nie zmieniaj się bakłażan :bowdown:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

zajebisty post xD ogolnie celny ale no niestety byly tez przypadki smiania sie z biedniejszych, dzieciaki potrafią być giga okrutne, mysle, ze to zalezalo od dominacji ilosciowej w grupie, szacun bakłażan za trzymanie sie z jednymi i drugimi, tez to propagowałem na boju i koniec koncow na polskich podwórkach faktycznie najbardziej liczył sie charakter, a nie stan posiadania starych nawet jak były dogryzki ze za bogaci czy za biedni
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Kara w tym kawałku bardziej męski głos niż ten typ co nawija po niej :lol:

Bakłażan props, u mnie w gimbazie było tak samo, chłopaki z dobrych domów nie mieli problemu pogadać z każdym, pograć w gałę czy czy pożyczyć na piłę po WF i w zamian za to potrafili dostawać wpierdol od patusów tylko za to, że na nogach najacze a nie stare tenisówki XD
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

U mnie podobnie, choć trochę cisnęli dzieciakom co mieszkały na socjalu. Inna sprawa, że oni chyba już ze złą sławą się tu wprowadzili i swoim zachowaniem często dawali pretekst. Tzn. było śmianie się, że kłamią na jakiś temat, nie słyszałem jednak żeby ktokolwiek kiedykolwiek się do tanich ubrań przyczepiał. Sam bywałem z nimi na boisku no i lubili trochę niestworzone historie opowiadać i bywały jakieś zabawne sytuacje, ale nikt ich za biedę nie piętnował.
Generalnie wydaje mi się, że dzieciaki z biedniejszych rodzin jeśli były gnojone, to za inne rzeczy (w stylu lepkie rączki), ale mogę poświadczyć tylko za mój krąg, dość zamknięty zresztą, także nie wiem co tam inni sobie gadali między sobą.

A co do plecaka, to nie słuchałem kawałka i nie wiem kto się śmiał, ale wydaje mi się, że dziewczyny potrafią być bardziej okrutne jeśli chodzi o takie rzeczy, także jestem w stanie uwierzyć. A przez moje lata edukacji nie słyszałem żeby ktokolwiek się z czyjegoś plecaka śmiał - musiałby być naprawdę przypałowy.
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

@8na10 :bowdown: props
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

haha 89 komentarzy pod numerem, ale jest usuwane
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Pvsio

Post autor: Pvsio »

pajczi w ogóle regres w chuj, "co z tego, że pajac" świetna płyta a teraz robi album z karą
raperzy z Radomia to chyba muszą się trzymać ulicznego rapu bo inaczej się kończy chujnią jak tu i kękęgo
lygrys pisze: 27 lis 2023, 12:52 Mogę się bić z każdym, teraz i w każdej innej chwili.
Mam wyjebane na konsekwencje, niech świat zapłonie.
Połas

Post autor: Połas »

Zazdrosne Życie – Kara x Pawko x Rotacyjny prod. RND Beatz m/m Krux ImmortalBeats

Pajczi x Kara feat. TPS - Jak zawsze prod. Tytuz
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Awatar użytkownika
kapec

Pierwszy singiel z projektu Kara Musi Być - Skepta
3y Gun Kara - Skepta - Prod.- Krux
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

jest taka grupa raperów co przypomina wiecznych futbolowych prospektów, jeden sezon w lepszym klubie (step records, stopro) i potem powrót z wypożyczenia do jakiegoś sunderlandu (3Y gun label) xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Połas

Post autor: Połas »

Jeszcze wjechał promomix.

3y Gun Kara - Promomix 2024

Swoja drogą, to pojednanie Kary z 3Y Gun Label, bo parę lat temu pokłócili się o hajs. Kara spłakała się, że za debiutancką płytę dostała zaledwie 3000 zł, a ekipa 3Y tłumaczyła, że zainwestowali w nią 45 tysi i opierdolili tylko 400 sztuk płyty :lol:
https://glamrap.pl/kara-nie-kupujcie-ty ... a-do-mnie/
https://glamrap.pl/szef-3y-gun-label-w- ... 45-tys-zl/
Obrazek
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Nie wkurwia jak dziarma, to już props
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Kara coraz bardziej przypomina mi swoim brzmieniem Palucha :dunno:
Spoiler
wyglądem też
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
kapec

Awatar użytkownika
kapec

Awatar użytkownika
kapec