Kaz Bałagane

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Re: Kaz Bałagane

Post autor: VBSW »

Nie no, przeca @oldschool te podśmiechujki rozdwojonej jaźni Sentino czy aby na pewno dziecko Kaza to jest Kaza to wyjebać, ale ona jest jak dobrze pamiętam - z Poznania? Okolic? I nagle z pizdy wzięła się tam w tej ekipie - gm2l -bo temu rozdwojeźni jaźni ma bekę z Jacy, że jest kurwą.
Matkaboska - jest znana, że świeciła dupskiem tu i tam, ale mogę się mylić co do tego - co mówisz.
Myślę, że adekwatną odpowiedź może dać @zemsta1camzata , jeśli mylę się - to pardon. Ale zawsze była o niej mowa, że Kaz zakochał się w dziwce.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

matkaboska nie jest z burdelu
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Morf

Post autor: Morf »

VBSW pisze: 27 lip 2024, 22:04
Morf pisze: 26 lip 2024, 20:09 O takie coś dziś mi na yt wyskoczyło

Jest coś o tym, że matkaboska pracowała seksualnie czy nie i to, że Kaz w niej się zakochał? Bo nie wiem czy warto odpalać.
niestety nie ma
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

najciekawszy fragment to ten o klipie z prawego dolnego rogu grafiki, reszta jakaś chronologia zdarzeń i że materiały były, ale spadły z rowerka, można obejrzeć do tostów
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Co jest ciekawego o tym klipie jak gościu fakty o tym fragmencie wziął z tego forum
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

nie wiem, nie jestem kasztanem z jego piosenek by śledzić życiorys bałagana i wcześniej nie widziałem tych fot, więc chodzi o to, że ktoś zebrał to do kupy
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
Awatar użytkownika
MasterP

Post autor: MasterP »

z rzeczy, które bedogie pochował z instagrama to na pewno:
- cisnął bekę z butów reebok kamikaze, podpisując zdjęcie, że w latach 90 to były jordany dla biedaków
- wrzucał okładkę do "season of da siccness", podpisując, że jest tam jego ulubiona zwrotka ever

zapamiętałem to, bo zarówno te buty i jak i ten album to u mnie ścisłe top :lol:
BOUT IT BOUT IT
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

ja pamiętam ze schowanych jak wrzucał 3pak gaci cr7 z podpisem "a ty co masz gacie od patryka małeckiego??" :lol:
Wszystkie moje wypowiedzi są pisane na podstawie scenariusza. Mogą zawierać treści nieodpowiednie dla dzieci i takie, które mogą urazić niektórych dorosłych. Czytasz na własną odpowiedzialność.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Kurwa ten klip do to jest banger piekna sprawa był, jak potem słyszałem że lot022 od kaza balagane to top płytka mając w pamięci tamten twór u ciezko mi się było do materiału przekonać i brać go na poważnie przypominać sobie ekipę gibajacych się rezusow, wycinane lambo, jakies chujowe kolorowe filtry i bansujaca pomiędzy tym jakaś technorure
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

zemsta1camzata pisze: 28 lip 2024, 1:36 ja pamiętam ze schowanych jak wrzucał 3pak gaci cr7 z podpisem "a ty co masz gacie od patryka małeckiego??" :lol:
:lol: :rotfl:
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Ona przecież była groupies tych kasztanów Sbmafji, dużo fot w ich tisach, filmiki z koncertów i albo coś mi się popierdolilo ale chyba nawet chodziła z beteo i ogólnie zapierdalala za raperami, a z burdelu to on mógł wyciągnąć Hella kicie, która potem zalał i musial becelowac za skrobankę, ale to też w chuj stare czasy. A matkę boską poznał jak szukał typiary która będzie kręcić dupą na klipie
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

ładnie go musi teraz wkurwiać ten zwierzyniec co ona organizuje u nich na chacie
Awatar użytkownika
cloud
091 SICARIOS

Post autor: cloud »

smród straszny tam musi być, jak tyle kundli pod jednym dachem trzymają
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
2ps__

Post autor: 2ps__ »

bombastyczny pisze: 28 lip 2024, 16:10 Ona przecież była groupies tych kasztanów Sbmafji, dużo fot w ich tisach, filmiki z koncertów i albo coś mi się popierdolilo ale chyba nawet chodziła z beteo i ogólnie zapierdalala za raperami, a z burdelu to on mógł wyciągnąć Hella kicie, która potem zalał i musial becelowac za skrobankę, ale to też w chuj stare czasy. A matkę boską poznał jak szukał typiary która będzie kręcić dupą na klipie
śniła mi się dziś hela kicia bez nogi xD
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

VBSW pisze: 27 lip 2024, 22:30 Nie no, przeca @oldschool te podśmiechujki rozdwojonej jaźni Sentino czy aby na pewno dziecko Kaza to jest Kaza to wyjebać, ale ona jest jak dobrze pamiętam - z Poznania? Okolic? I nagle z pizdy wzięła się tam w tej ekipie - gm2l -bo temu rozdwojeźni jaźni ma bekę z Jacy, że jest kurwą.
Matkaboska - jest znana, że świeciła dupskiem tu i tam, ale mogę się mylić co do tego - co mówisz.
Myślę, że adekwatną odpowiedź może dać @zemsta1camzata , jeśli mylę się - to pardon. Ale zawsze była o niej mowa, że Kaz zakochał się w dziwce.
No właśnie jak to jest, bo słyszałem tam od fanów sebka, że ojcem dzieckiem matki boskiej jest sentino, a nie kaz i w dodatku kaz zabrania kontaktu z jego dzieckiem

Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Niby dowodem na to jest, że matka boska srała w gacie przez 3 dni czy ojcem jej dziecka jest kaz czy sebek na ig
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

:lol: ale beka jakby to była prawda. A tego przypalonego klipu dalej nikt nie odnalazł? Pamiętam że jeszcze na ślizgu byla o nim dyskusja(chyba że to jeszcze o co innego chodzilo).
Ja pamiętam że pierwszy raz kaza usłyszałem też jeszcze przed lotem 022 i w ogóle mi nie przypadł do gustu. No ale lotem mnie kupił
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nie odnalazł, Kaz Bałagane osobiście pilnował zniszczenia każdej znanej kopii wstydząc się swojego wizerunku, choć chciałbym się mylić i mam nadzieję że pewnego dnia reupload wleci udostępniony na youtube przez jakiegoś kolekcjonera-autystę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Oon był udostępniony na pewno przez portal z kreska i uploadowany do ichniejszego playera jeśli to komuś do czegoś pomoże
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

kaz przy wspolpracy z sentino wyslal wszystkich sicarios z marbelli i afryki w celu zniszczenia dowodow, niestety don alvarez posiada jedyna istniejaca kopie nagrania, przez co poklocil sie z kazem, w odwecie kaz zabronil widywania dziecka.
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

marco_pantani pisze: 01 sie 2024, 16:49 przez co poklocil sie z kazem, w odwecie kaz zabronil widywania dziecka.
czyli jednak dziecko kaza jest sebka?!
ODPOWIEDZ