Livescore IO 2024 Paryż

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

2do5

Re: Livescore IO 2024 Paryż

Post autor: 2do5 »

joey pisze: 01 sie 2024, 14:11 oczywiscie psychoza w komentarzach wyzej :lol:
uszy do gory, wziac braz i za cztery lata nastepna proba
jaka psychoza, zagrała totalnie dramatycznie, a że ludzie mieli okazję oglądać mecz, to chyba nikt nie będzie pisał, że wyszło super, nie zauważyłem zeby ktos jej odbierał zasług dla polskiego tenisa, tylko jakiś suitup teraz stawia ołtarzyk z wydziaranymi szlemami i koszulką nic się nie stało
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

nie waliłem, bo nie oglądałem, a jak obejrzałem to zobaczyłem najgorszy możliwy występ podobno zdecydowanie najlepszej zawodniczki w tym sporcie (ponad dwa lata czy tam ile na pierwszym miejscu rankingu wta), musiałbym sięgnąć pewnie pamięcią do fajdka w rio żeby przypomnieć sobie takie gówno w wykonaniu rzekomego dominatora danej dyscypliny, dobrze że nie wyjebała się jeszcze wcześniej z taką formą

no i to jest polska, tutaj się przechodzi do historii złotem olimpijskim, a nie roland garrosem, więc ludzie mają prawo być zawiedzeni i ja wiem, że hierarchia w tym akurat sporcie jest zupełnie inna
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

2do5 pisze: 01 sie 2024, 14:17 tylko jakiś suitup teraz stawia ołtarzyk z wydziaranymi szlemami i koszulką nic się nie stało
i tak januszów i grażynek z facebooka nie pobije nikt.

tak jak tu pisałem, Iga powinna całować po stopach Barty, że zakończyła przedwcześnie karierę.
Dzięki temu jej rywalkami są niewymuszone błędy i chujowy serwis szara myszka Ryba, ziemniaczana królowa i płacząca Gauff
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

@Konfident @joey ale co wy gadacie, cztery lata w sporcie to jest cała wieczność, tutaj słusznie @jAg zauważył jak niby lepiej dla niej miał się ten turniej ułożyć żeby go wygrała, wszystko, absolutnie wszystko było pod nią

słaba generacja zawodniczek - check
najmocniejsze rywalki wyjebały się po drodze albo w ogóle nie wystartowały - check
ulubiona nawierzchnia - check
kort, na którym przegrała jeden raz przez ostatnie 5 lat - check

i zjebała, chociaż i tak lepiej niż radwańska, która wypierdoliła się na pierwszej rundzie z anonimową wtedy niemką na korcie, gdzie miesiąc wcześniej była w finale

za 4 lata może wystrzelić nowa serena i steffi graf i na to złoto nie będzie już szans nigdy, spierdoliła to strasznie i może nawyygrywać się tych ronald garrosów nawet kurwa i 10, to jest american way of living i iga wchodzi do panteonu polskich rozczarowań olimpijskich
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

oddałbym wszystkie szlemy za to złoto olimpijskie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

sztyc pisze: 01 sie 2024, 14:19 no i to jest polska, tutaj się przechodzi do historii złotem olimpijskim
gównem a nie zlotem, to chyba Twój osobisty wyznacznik
to że nie oglądasz tego sportu to tym bardziej pokazuje że to Ty się wykazujesz "polskością" a nie Iga
bo od razu lecisz pokrzyczec jaka jest chujowa
w samym 2024 wygrała 7 turniejów, rekord 47-5, ale dla Ciebie to chuj, bo przegrała jedyny mecz który raczyłes obejrzeć, więc mozna się przypierdalac

nie wyszedł jej mecz, nawet kurwa można powiedzieć że cały turniej - a może wróci z brązem

obyśmy mieli tylko takich sportowców że mają chujowa formę a i tak są w grze o medale

już więcej nic nie pisze, bo to nie ma sensu nawet

a, jeszcze jedna rzecz
ona nie wygrywa tych meczów czy turniejow - one je dominuje
6-0 to u niej częstszy wynik niż 6-4//7-5 (tak mi się wydaje)
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Masz rację, lepiej pisz, bo ty oglądasz od zajebania różnych sportów, a dalej nie potrafisz wyciągnąć najprostszych wniosków i chuja się na nich znasz :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

Spoiler
jAg pisze: 31 lip 2024, 9:17 Rozpierdala mnie to, że każdy kolejny selekcjoner nie uczy się na błędach poprzedników i bierze przydupasów bez formy na IO :lol:
jAg pisze: 31 lip 2024, 9:41 I tyle z przewagi, niech wypierdala śliwka cweluch
jAg pisze: 31 lip 2024, 10:27 Z Włochami to dopiero będzie kompromitacja :lol:
jAg pisze: 31 lip 2024, 11:07 Niech cweluch ma resztki RiGCzu i zasymuluje kontuzje, żeby mógł wbić Bołądź z zapasowego miejsca
jAg pisze: 31 lip 2024, 11:23 ahahahha potrójny blok w ciemno bo kurek jest nieudacznikiem
jAg pisze: 31 lip 2024, 11:28ale wymęczone
jAg pisze: 01 sie 2024, 13:25 Zaraz znowu zacznie grać padakę :lol:
jAg pisze: 01 sie 2024, 13:52 I znowu przełamana, ale tam psycha klęka. Ale niech dalej gra bez żadnych skrótów i innych technicznych uderzeń
jAg pisze: 01 sie 2024, 14:02 I chuj, wjebać na swojej ulubionej nawierzchni i ulubionym korcie z typiarą, z którą nigdy nie przegrała i w całym turnieju wszystkie faworytki się wyjebały, kompromitacja :lol:

Ile można nadawać na swój kraj? I to wszystko w ciągu 24h. Gorzej niż ekipa Bieruta za komuny. Jak taki antypolak jesteś jAg to może pora wyjechać?

Szczególnie w trakcie Igrzysk gdzie promuje się takie wartości jak: Przyjaźń, Szacunek, Równość, Solidarność, Współpraca, Sportowa rywalizacja

Żenada straszna
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Jeszcze będzie pięknie, brąz olimpijski to też będzie duże osiągnięcie i powód do dumy, wiadomo trochę smutno jest, ale @suitup dobrze mówi. Przecież my dzięki tym transmisjom.... żyjemy życiem zastępczym parafrazując Szarańczę. Doceńmy to :) Przed Igą spokojnie jeszcze dwie olimpiady tak myślę. Jeszcze się uda z tym złotem. Biorąc pod uwagę ciężary ostatnich dwóch meczów, brąz też będzie spoko, trzeba kibicować. A we wrześniu Iga robi US Open i gasi hejterów proste, pozdrawiam
Taki Djoko też dotychczas max co zdobył na IO to brąz, a ma 37 lat i zdominował tenis męski we wszystkich możliwych turniejach. Różnie to bywa na IO - trzeba kibicować dalej! :D
Nie bądźmy takimi toksykami. Iga to nowy Małysz i ja jej szczerze współczuje, bo taką presję jaką ona ma na sobie to chyba trudno sobie wyobrazić, trzeba wspierać
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Akurat twoje pierdolenie najmniej mnie interesuje, bo jesteś dla mnie zwykłym marnym, upośledzonym prowem
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Polski genius loci polega na tym, że Lewandowski może się nawygrywać różnych lig, również lig mistrzowskich, natomiast i tak będzie mu wypominane, że za € dla Niemca to zapierdalał, a z orzełkiem na klacie to jeden marny ćwierćfinał kontynentalnego czempionatu.

I dlatego właśnie Świątkówna może sobie wygrywać kolejne szlemy i szlemiki, ale na końcu usłyszy, że za miliony to jej się chciało, ale w turnieju ułożonym przed nią, gdzie grała z orzełkiem na piersi to już się jej nie chciało.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

ssij mi pento opszczymurze sfrustrowany
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

mario995 pisze: 01 sie 2024, 14:52 Jeszcze będzie pięknie, brąz olimpijski to też będzie duże osiągnięcie i powód do dumy, wiadomo trochę smutno jest, ale suitup dobrze mówi. Przecież my dzięki tym transmisjom.... żyjemy życiem zastępczym parafrazując Szarańczę. Doceńmy to :) Przed Igą spokojnie jeszcze dwie olimpiady tak myślę. Jeszcze się uda z tym złotem. Biorąc pod uwagę ciężary ostatnich dwóch meczów, brąz też będzie spoko, trzeba kibicować. A we wrześniu Iga robi US Open i gasi hejterów proste, pozdrawiam
Taki Djoko też dotychczas max co zdobył na IO to brąz, a ma 37 lat i zdominował tenis męski we wszystkich możliwych turniejach. Różnie to bywa na IO - trzeba kibicować dalej! :D
Nie bądźmy takimi toksykami. Iga to nowy Małysz i ja jej szczerze współczuje, bo taką presję jaką ona ma na sobie to chyba trudno sobie wyobrazić, trzeba wspierać
Tylko, że patrz jakich Djokovic miał rywali, a jakich Iga, serio nie widzisz różnicy? Tak jak sztyc wspomniał, to była idealna szansa na złoto, która na 99% już się nie powtórzy, a ona to spierdoliła na własne życzenie. I nikt raczej nie miałby pretensji, jakby przegrała po jej dobrej grze, ale tutaj po prostu zagrała totalną padlinę, że nie dało się tego oglądać.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

to przez was teraz Iga płacze :cry:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
kapper1

suitup pisze: 01 sie 2024, 14:38 ona nie wygrywa tych meczów czy turniejow - one je dominuje
ciężko nie dominować w stawce, gdzie do ćwierćfinału wimbledonu dochodzi Lulu Sun, która przed tym dostawała w cipę w challengerach, a wcześniej wygrywała ITFy (i to tylko niektóre :) )
ciężko nie dominować w stawce, gdzie po 20 ciążach wraca Woźniacki i przechodzi normalnie kilka rund tysięczników i pięćsetek
ciężko nie dominować w stawce, gdzie Paolini w wieku 28 lat łapie formę i to wystarcza na finał Rolanda i czołówkę Wimbledonu wcześniej kopiąc się po czole w 250tkach
ciężko nie dominować w stawce, gdzie ulana Ostapenko gra sobie na pałę i siedzi na 11. miejscu w rankingu. To samo Townsend regularnie szlemy i wta turnieje
Spoiler
Obrazek
z ostatniego roku/dwóch, dalej mi się nie chciało myśleć
Przypominam, że często wystarcza na Igę ktoś, kto jest jak ściana i to wystarcza. Patrz Putinstseva ostatnio

Dobrze, że Iga to wykorzystuje, ale kurwa, błagam, nie róbcie z niej boga tenisa
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

swoją drogą wyjebał bym te srebrne i brązowe medale w ogóle, fajna pamiątka i wpis do nerdowskich statystyk a tak deprecjonuje idee rywalizacji, doceniam bycie w topie na turnieju igrzysk ale bicie kuca bo ktoś zdobył KRĄŻEK jest niewspołmierne do oceny rzeczywistego wyniku i go przecenanie i dewaluacji np kogoś kto zająć powiedzmy 4 czy 5 miejsca bo tego KRĄŻKA nie ma; albo gramy o zwycięstwo albo cieszmy się dobrym wynikiem a za dobry ktoś kiedyś uznał top 3(4*); a potem dyskusja czy to ta część drabinki, czy droga DO BRĄZOWEGO KRĄŻKA przez repasaże nie była prostsza, czy nie warto byłby zaryzkować idąć po zwycięstwo zamiast zadowolić się pewnym KRĄŻKIEM i można by wymieniać
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Konfident pisze: 01 sie 2024, 14:53 ssij mi pento obszczymurze sfrustrowany
poprawiłem

i gdzie twoje
Konfident pisze: 01 sie 2024, 14:49 takie wartości jak: Przyjaźń, Szacunek, Równość, Solidarność, Współpraca, Sportowa rywalizacja
:lol: :lol:
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

@jAg
Kiedyś musiała w końcu przegrać, no pewnie, że szkoda że teraz, mecz był słaby, ale mnie strasznie wkurza takie ocenianie bez szerszej perspektywy. Ma 23 lata, wygrała 5 razy szlema, a za chwilę może być medalistką olimpijską więc robi gigantyczną rzecz dla kraju. Kij w jakieś wielkie, jedyne takie szanse, ona jeszcze się rozwinie i może zdobędzie złoto bez względu na to czy to będzie trwa, mączka czy twardy kort. Brąz mnie osobiście ucieszy i w dupie mam czy to była idealna szansa na złoto czy nie. To jest sport, a sportowcy to ludzie
A co do spadku poziomu i kwestii rywali to to są rozkminy których nie da się sprawdzić na 100%. Równie dobrze możnaby sobie mówić, że Stefi Graf ograłaby Szarapową czy Williams na luzie. Jeśli takie rozumowanie ma dyskredytować wysiłek Igi to ja dziękuję, ja tam kibicuję dalej. Iga idzie po brąz i jeszcze pokaże na co ją stać
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

@mario995 no właśnie szersza perspektywa jest taka, że totalnie wyjebała się na korty trawiaste i Wimbledon, bo dla niej priorytetem są igrzyska, a tu się okazuje, że gra przez cały turniej największą padakę w sezonie. Z tym rozwojem to bym się wstrzymał, bo z jednej strony troche poprawiła serwis, ale z drugiej strony wali coraz więcej niewymuszonych. A na Igę obecnie tak jak @kapper1 wspomniał, wystarczy tenisistka z dobrym serwisem, która nie obsra przed nią zbroi i będzie ścianą.
Awatar użytkownika
kapper1

W sumie zapomniałem jeszcze dodać, że jak na DOMINATORKĘ nie ma elementu w grze, o którym można powiedzieć, że ma najlepszy na świecie.
No i oprócz serwisu i niewymuszonych dochodzi mała zmienność tempa gry, dropshoty jak Janowicz dawał co chwilę i za dużo, to Iga ich prawie nie wrzuca. Łączy się z tym słaba gra przy siatce (przez co też dostaje tak na Wimbledonie)
Zablokowany