Sentino - Fenix (2021)
Re: Sentino - Fenix (08.06.2021) [Zapowiedź]
@DeDoK Nie obraź się, ale nie wiem jak się za bardzo odnieść do tego czy mi schlebiasz porównaniem czy mam czuć wstyd za Ciebie, że masz problem alkoholowy w domu - przykro mi, ale nie znam Twojego ojca, jeśli chcesz kontynuować to zapraszam na priv, żeby nie śmiecić.
@SentoAlainDelon Nie wiem jakie są przedziały cenowe co do 3minutowej animacji, na pewno jest to długoterminowa praca, ale efekt finalny imo idealnie by się wkomponował, nie musiałoby być to graficzne arcydzieło, ale przynajmniej video z ciekawą fabułą i kreskówkowym Alvarezem.
@SentoAlainDelon Nie wiem jakie są przedziały cenowe co do 3minutowej animacji, na pewno jest to długoterminowa praca, ale efekt finalny imo idealnie by się wkomponował, nie musiałoby być to graficzne arcydzieło, ale przynajmniej video z ciekawą fabułą i kreskówkowym Alvarezem.
czyli co sini, rozpierdalasz się w swoim pokoju odsłuchowym, podłączasz pozłacane kable do najlepszego, koniecznie japońskiego sprzętu, do kieliszków rozlewasz moeta tylko po to żeby cieszyć się nagraniami kukona czy tam innego wacka? 
@Whtn Nie pije alkoholu, rozkładam się i słucham tak naprawdę wszystkiego i się rozpływam, dzisiaj odpaliłem sobie np. Pawbeatsa i jego nową płytkę i jest jakościowo nagrana zajebiście i też mixuję, ale akurat nie w rapie tylko przede wszystkim drumach , a dlaczego japońskiego?
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
ślizgawka be like: dowolny temat o sentino - 10% postów dotyczących twórczości, 90% jechania ad personam i ocenianie po guście osób które śmiały w ogóle cokolwiek napisać złego, nawet nie o samym artyście tylko o jebanym mixie xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- qualite_de_schizoide
zapomniałeś dodać jeszcze ancymona wypominającego co dzieje się na slizgawce w temacie Sentina
ancymoncepcja
drilowe brzmienie jest stare
wyobrazcie sobie ze wydajecie kupe siana, kupujecie najlepszego kompa, rtx 3080, intel core i9, 64gb ramu, rozsiadacie sie wygodnie, wlewacie moeta albo whiskacza dobrego do szklanki, wlaczacie przycisk
i odpalacie kurwa majnkrafta
e; o chuj ale zle porownanie wymyslilem chyba ale niech zostanie dla potomnych
i odpalacie kurwa majnkrafta
e; o chuj ale zle porownanie wymyslilem chyba ale niech zostanie dla potomnych
Ostatnio zmieniony 25 maja 2021, 23:59 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
oczywiscie ze gram w ciekawa i mocno grywalną gre która sprawia mi najwiecej tzw frajdy i sie przy niej najlepiej bawie zamiast jakiegos wysrywu ea czy innego ubisoftu z wyjebanymi wymaganiami w kosmos i chujowa rozgrywka tylko po to zeby podniecac sie grafika
- benzoabuser
- Zbanowany
Podbijam połowicznie, bo o ile nawijka kosior to ten bit nie pasuje jakoś w ogóle
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
givenchy srednie, jakos jak pop smoke sie do tego bujał to lepiej to brzmiało. po cichu liczyłem , ze na fenixie wyjdzie onasis na oryginalnym bicie, niestety na trackliscie brak, smuteczek w chuj, bo jest to tak dojebany numer ze ehh szkoda
- gods bidness
Lepsze te drillowe kawałki niż te disco-polowe. Ale tekstowo średniawo nawet jak na niego.
Prawilnie przypominam, że jeśli słuchaczom Sentina zależy, by wydawał muzykę po polsku, to niech zamawiają jego płyty. Nakłady nie są może duże, ale tym, którzy wiedzą, że ze streamów na Spotify i Youtube w Polsce kokosów nie ma i tym, którym zależy na dalszym progresie polskiej rap sceny powtórzę raz jeszcze: tylko sprzedane płyty realnie pozwalają zarobić za uczciwie wykonaną robotę w studiu i są warunkiem powstania kolejnych albumów.
Zamawiajcie Fenixa na:
https://sicarios.eu/pl/
Dlaczego o tym trąbię? Bo kto realnie zna się na rapie, ten wie jaki potencjał drzemie w Sebku i co może zrobić z polską sceną rapu. Nie spierdolcie tego i dajcie mu powód, kontynuował nagrywanie po polsku. On ma realny wpływ na kierunek w jakim będzie podążał rap w tym zacofanym grajdołku. Wiecie wy wy ogarnięci i wiedzą to ci wszyscy raperzy w Polsce. Zapytajcie się dowolnego rapera o Sentino. Żaden z zapytanych nie powie złego słowa ma poziom muzyczny Seby.
Zamawiajcie albumy
Zamawiajcie Fenixa na:
https://sicarios.eu/pl/
Dlaczego o tym trąbię? Bo kto realnie zna się na rapie, ten wie jaki potencjał drzemie w Sebku i co może zrobić z polską sceną rapu. Nie spierdolcie tego i dajcie mu powód, kontynuował nagrywanie po polsku. On ma realny wpływ na kierunek w jakim będzie podążał rap w tym zacofanym grajdołku. Wiecie wy wy ogarnięci i wiedzą to ci wszyscy raperzy w Polsce. Zapytajcie się dowolnego rapera o Sentino. Żaden z zapytanych nie powie złego słowa ma poziom muzyczny Seby.
Zamawiajcie albumy
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- MyEvenement
Jako psychofan twierdzę, że średnio mi siedzi. Do takiego algeciras nie ma podjazdu, bit średni, tekstowo git, ale jak na sebka szału ni ma.
Nie wiem kurwa, ten singiel jest słaby opór i chuj mnie obchodzi co dickriderzy myślą. Mam wrażenie, że ten typ by nagrał swoje pierdy w kiblu i jebnął refren ze szczania to tu byście się spuszczali nad tym przez 10 stron. Nie zapraszam do dyskusji bo kurwa nie ma o czym.
@fromage nie od dziś wiadomo, że Sentino jest ambasadorem kilku marek premium, takich jak Givenchy, Balenciaga, Moncler.
Ponoć za ostatni numer dostał od Givenchy 200 000 euro.
Ponoć za ostatni numer dostał od Givenchy 200 000 euro.
givenchy? more like ziewnąwszy