Największe wielokrotne
- SuperRapMaster
Największe wielokrotne
Było w polskim rapie trochę piątek, ale chyba nic nie przebije siódemki Laika z "Napadu na Babel"
ścieram zęby na proszek który robi za talk
zbieram cięgi za progres który wchodzi na start
ścieram zęby na proszek który robi za talk
zbieram cięgi za progres który wchodzi na start
Ostatnio zmieniony 06 lis 2021, 18:06 przez SuperRapMaster, łącznie zmieniany 2 razy.
-
genocidegeneral
Re: Największe wielokrotne
siódemki?
- JoeyJoeJoe
co to kurwa znaczySuperRapMaster pisze: ↑06 lis 2021, 17:49 ścieram zęby na proszek który robi za talk
zbieram cięgi za progres który chwodzi na start
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
skoro Bóg nie istnieje to kto to wszystko pokolorował?
-
frontkick
Niewątpliwie był to czarny okres w historii polskiego hip-hopu kiedy takie wersy były uznawane za szczyt rozkminy przekazu i techniki, ja pierdole az mi wstyd jak to czytam
- JoeyJoeJoe
frontkick ty chyba na reddit wchodzisz byczku
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
No zjada zęby na rapie tak mocno że ścierają się na talk, talk się wykorzystuje żeby móc poprawić uchwyt, co możesz rozkminiac że jego rap pomaga ci się jakoś trzymać w życiu, a inni mc są wkurwieni za jego poziom który reprezentuje gdy wpierdala się na hiphopową bieżnię i dostaje od nich cięgi
- JoeyJoeJoe
no niby tak ale jak progres moze wchodzic na start
progres nie chodzi
progres nie chodzi
To sobie rozkmiń że jego progres wchodzi na level start czyli wtedy kiedy laik zaczynal nawijać a i tak inni raperzy są rozsierdzieni bo nie mogą wbić na taki poziom jaki on miał na samym początku nie wiem łeb mnie już boli idę słuchać ćpajstajlu
no przeciez o to wlasnie chodzi w muzyce zeby zamiast sluchania tekst linijka mierzyc i miec woo jak red kiedy sie naliczysz dwudziestoosmiokrotnych a ze jest tam wpierdalana zjebana inwersja na kazdym kroku i slowa naciagane jak skura na fiuta i finanlnie brzmi to idiotycznie w huj to juz tam szczegol wazne ze ej ale poskladal no c'nie
- SuperRapMaster
To był okres, kiedy rodzimi raperzy wyszlifowali swoje skillsy do granic możliwości. Apogeum tej epoki stanowił numer Quebonafide - Hype. Po "Ezoteryce" popularność takiego rapu się skończyła, bo już nie dało się przebić poziomu Quebo. Trzeba było wymyślić coś w całkiem innej konwencji, czego chyba najlepszym przykładem jest Hewra.
to tylko nieironicznie
Peerzet - Kombosy;
Albo Urywacz głów
Laik, Bons, VNM ta trójka i chuj!
Piętrowe rymy, ja mam pełno drapaczy chmur
Ten Jimmy gra terror dla łamaczy piór
Ten Jimmy gra terror dla łamaczy piór