Laikike1
- marmolad_k2
Re: Laikike1
Potem to polo ukradł mu Jakub Grabowski.
to chyba z tej samej imprezy co legendarne spod kerfa

Spoiler

- FruitOffTheWall
mam wrażenie że to sylwek jakiś po w tle fajerwerki po dwadzieścia ziko xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przepiękne foto.. jak je widzę to słyszę ten obrazek...takie łuuuuuuuuuuuł!!!
- marmolad_k2
Tesco 
- Pomiot_Liryczny
Przecież wejście do nieaktywnego tematu podbitego przez frucika to 69% szans, że w środku będzie czekał post typu
ALE MI SIE DOJEBANY TRACK PRZYPOMNIAŁ
ALE MI SIE DOJEBANY TRACK PRZYPOMNIAŁ
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- Pomiot_Liryczny
ja myślę że w nowy rok nowy ikon i zaraz w styczniu nowa płyta z pitem 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Pomiot_Liryczny
myślę że takie szczucie i robienie nadziei powinno być banowane
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

-
jerzy_klemens_werner
Chłop nagrał z 60 kawałków i z 60 featów, co wy jeszcze od niego chcecie?
W sumie wydał* bo nagrał to może i z 600
Tak swoją drogą, skoro już temat został odkopany to zadam pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu...
Czy coś w ogóle wiadomo co u Laika i czy wszystko w porządku? Czy faktycznie już nie wróci do muzyki? Instagrama usunał, na insta Michaliny tez żadnych nowych ich wspólnych zdjęc nie ma i tak to się człowiek zastanawia...
Czy coś w ogóle wiadomo co u Laika i czy wszystko w porządku? Czy faktycznie już nie wróci do muzyki? Instagrama usunał, na insta Michaliny tez żadnych nowych ich wspólnych zdjęc nie ma i tak to się człowiek zastanawia...
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Gdzies tu w wątku się przewineło że nowych rzeczy nie ma zbytnio co się od Laika spodziewaćchuj pisze:przecież z nią nie był to jakie wróci
biorąc pod uwage stoicki klimat ostatniej płyty raczej bym obstawiał że jest u niego lepiej niż gorzej. Bardziej bym się o Bonsona martwił jakby nagle przestał nagrywać
kark to nie debil, mówił mi tak laik
No obraził się za sprzedaż Naturalnych, Solpit napisał że w ogóle wcale nic a nic nie jest obrażony za sprzedaż Naturalnych, teraz ponoć uczy angielskiego w Anglii, a i pewnie maluch cały wolny czas mu wypełniaRapture pisze: ↑03 paź 2025, 15:05 Tak swoją drogą, skoro już temat został odkopany to zadam pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu...
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Eee tam, przecież Nasralne były leakowane długo po tym jak się obraził, więc coś tam jeszcze z Soulpetem działali. Bardziej bym obstawiał, że to tryb jak Erking, który od 5 lat nagrywa Mr. Happy 2 i nie może nagrać, ale nikt nie pyta, czy już skończył z rapem. Po prostu wszyscy się przyzwyczaili, że Laik jest ciągle obecny, napierdala tymi numerami, a i Ikon/Level musi być obowiązkowo, ale mało to emerytowacych raperów co rzucą projekt raz na 5-10 lat i cisza?
To jedno że co najmniej raz w roku o sobie przypominal, dwa że taki wspomniany tu Bonson oprócz działania to i na sociale coś tam wrzuca. Jak jeszcze doda się do tego jakie Mar nawijal historie na swoim kanale te 6 lat temu to już z automatu się zapala lampka ocb i skąd ta cisza.edenmar pisze: ↑03 paź 2025, 16:49 Eee tam, przecież Nasralne były leakowane długo po tym jak się obraził, więc coś tam jeszcze z Soulpetem działali. Bardziej bym obstawiał, że to tryb jak Erking, który od 5 lat nagrywa Mr. Happy 2 i nie może nagrać, ale nikt nie pyta, czy już skończył z rapem. Po prostu wszyscy się przyzwyczaili, że Laik jest ciągle obecny, napierdala tymi numerami, a i Ikon/Level musi być obowiązkowo, ale mało to emerytowacych raperów co rzucą projekt raz na 5-10 lat i cisza?
drugie tylejerzy_klemens_werner pisze: ↑13 wrz 2025, 8:38 Chłop nagrał z 60 kawałków i z 60 featów, co wy jeszcze od niego chcecie?
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo