2rzyn - "Dojebawszy" Tribute EP (24.12.2022)
- scam_sakawa
Re: 2rzyn - "Dojebawszy" Tribute EP (24.12.2022)
ja też mam kopię na sell w normalnej cenie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- francocarlos
Nie no ziom, ale tamto to grali Ci sami twórcy (i zgadzam się z pluciem na to). My tu chyba tej epki nie oceniamy przez pryzmat tego, jakby wydawał to ktoś z mainstreamu? Ja doceniam zajawkę, odtworzenie bitów, własny mix i master, większość (jeśli nie wszystkie) linijek jednak przepisanych na nowo zachowując konwencję. Mimo to, że jest tu wykorzystanie już czegoś istniejącego, to jednak sporo pracy zostało wykonane i ja to propsuje. A to, że możnaby “ samemu coś fajnego nowego stworzyć”… to niestety nie jest takie proste, nie każdy jest smarki smarkiem
Masz rację, dlatego ja za rap się nigdy nie zabiorę bo kreatywne zero jestem i nawet taki tribute album nagrać to by były ciężary dla mnie. Przepraszam że się zesrałem, nie miałem racji
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
Słuchałem w wigilię i zapomniałem przesłać propsy 
Piękna płyta, jest więcej nawijek od @2rzyn ?
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Tak, np kultowe Króciutko EP i promujący je singiel Cherry Pop
link do tematu (znienacka zamkniętego w połowie dyskusji z powodu słabej psychiki części moderacji)
link do tematu (znienacka zamkniętego w połowie dyskusji z powodu słabej psychiki części moderacji)
@jajca jak zawsze niezastapiony niczym moj menaewr xD pozdro
Ostatnio zmieniony 26 gru 2025, 21:25 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- marmolad_k2
Ja kiedyś to gówno zapętlałem.
Kurde jakos nigdy mi ten kawalek nie zapadl w pamieci jako fajny ale teraz tak slucham i przyjemnie sie tego slucha. Moje ulubione od pana madasraka to wiadomo og Cherry pop ale i tez:
Kurde wydaje mi sie ze byly jeszcze jakies fajne luzaki ale nie moge ich znalezc teraz
Kurde wydaje mi sie ze byly jeszcze jakies fajne luzaki ale nie moge ich znalezc teraz
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ja nie moge znalezc cherry pop 3 na bicie Ushera (pewnie tak to sie nie nazywalo) bo chuj wie na jakim koncie na yt i chuj wie pod jaka nazwa
Wspaniały materiał jest to
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike