2rzyn - "Dojebawszy" Tribute EP (24.12.2022)
Re: 2rzyn - "Dojebawszy" Tribute EP (24.12.2022)
Specjalnie do sklepa po browary poszedlem zeby moc se na czilaku wyjebaniaku zrobic drugi odsluch

Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- FruitOffTheWall
2rzyn odjebał projekt roku a portale milczą
halo @Jose hajpuj to na brak kultury dat pl , universal DZWONCIE KURWA PO TE TEKSTY. Jakby odjebał to otsochodzi to by ludzie srali w badeje z zachwytu ALE ODDAŁ SZACUN OMG
a jakby to odjebał lagi ( to nie żaden hejt jbc lubie nawet ) to by jose od razu piał z zachwytu i całe bk by huczało
halo @Jose hajpuj to na brak kultury dat pl , universal DZWONCIE KURWA PO TE TEKSTY. Jakby odjebał to otsochodzi to by ludzie srali w badeje z zachwytu ALE ODDAŁ SZACUN OMG
a jakby to odjebał lagi ( to nie żaden hejt jbc lubie nawet ) to by jose od razu piał z zachwytu i całe bk by huczało
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Zajebisty pomysł i realizacja, propsy
Ale to jest naprawdę fajnie zarapowane joooł, szacun. 2rzyn progres z projektu na projekt
Podłączam się do czekających na MP3/WAV
Podłączam się do czekających na MP3/WAV
Dzieki za dobre slowa. Zapomnialem zabrac ze soba pliki na urlop wiec tu wrzuce po nowym roku jak wroce do domu.
Przyznam szczerze że podziwiam że umiecie tego słuchać po tych kurwa rzygach co się odjebaly w temacie o @saturn. Osobiście nie umiem oddzielić artysty od dzieła i nie mam ochoty totalnie 
daj sobie spokoj malolat
o kurwa ten refren z "Pamięci" w "Kawałku we wspomnieniach" robi mi łezki
@FruitOffTheWall @2rzyn https://brakkultury.pl/2rzyn-dojebawszy/
To jest naprawdę fajne, pozytywne zaskoczenie.
Kiedy zobaczyłem tytuł spodziewałem się jakiegoś łakowania dla beki. Dostałem odwzorowanie reliktu podziemia w przełożeniu na dzisiejsze czasy.
Pozytywne zaskoczenie jak nawinąłeś "dziś ma złoto na palcu i jest moją żoną". A wspominam o tym, bo gdzieś tam poczułem dawne uczucie utożsamiania się z tym konkretnym konkretnym utworem, który za gnoja pocieszał po dostaniu kosza. A dziś mogę się utożsamić z wyżej wspomnianym tekstem patrząc na swój serdeczny palec. Wspaniale uczucie, mordo. Zajebista robota, dojebana epeczka.
Kiedy zobaczyłem tytuł spodziewałem się jakiegoś łakowania dla beki. Dostałem odwzorowanie reliktu podziemia w przełożeniu na dzisiejsze czasy.
Pozytywne zaskoczenie jak nawinąłeś "dziś ma złoto na palcu i jest moją żoną". A wspominam o tym, bo gdzieś tam poczułem dawne uczucie utożsamiania się z tym konkretnym konkretnym utworem, który za gnoja pocieszał po dostaniu kosza. A dziś mogę się utożsamić z wyżej wspomnianym tekstem patrząc na swój serdeczny palec. Wspaniale uczucie, mordo. Zajebista robota, dojebana epeczka.
Nie lykamy takich baitow jak kiedys I innych pelicanow
Co to kurczaq
ma do znaczenia kto co I gdzie na jaki temat pisze gdzies I internecine? Powyzej masz napisane ze odzial muzyka pl hh no to chyba gadamy o jakosci albumu/utworu oraz artysty chyba nie?
Co to kurczaq
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Jestem wzruszonyJose pisze: ↑24 gru 2022, 14:02 o kurwa ten refren z "Pamięci" w "Kawałku we wspomnieniach" robi mi łezki
Smarki not gonna shag you mate
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dopiero teraz miałem czas przesłuchać i propsy 2rzyn i użytkownicy na featach
Ej to serio jest dobre, propsy
o kurwa 2rzyn. ja wiem, ze nie zawsze sie zgadzalismy czy cos, nie wiem nie pamietam, najebany bylem, ale bede to dzisiaj zapetlal czlowieku. nagramy cos wierze
E: kurwa chlopie xD zupelnie serio to jest tak unikalny projekt w polskim rapie, jestem pod wrazeniem tego jak to wyszlo, a nawet nie dotarlem do polowy. mega props byku, truskulu pierdolony (mowie to z szacunkiem)
E: kurwa chlopie xD zupelnie serio to jest tak unikalny projekt w polskim rapie, jestem pod wrazeniem tego jak to wyszlo, a nawet nie dotarlem do polowy. mega props byku, truskulu pierdolony (mowie to z szacunkiem)
FUCK OFF MR LAHEY
XD kogo to obchodzi mordo
Props dla 2rzyn