@kr0pka skoro raz odpisal to mam nadzieje ze teraz tez to zrobi.
Kix nie ma nic przeciwko. Z grzecznosci wypadalo sie zapytac , w koncu gdyby nie Smarki to ten material by nie powstal.
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Tak samo mozemy powiedziec za kixa Bo dojebal najlepsze bity ever tbh w yu waza, takich biciw sie nie zapomina
@up
Nom z jednej strony bym sie zgodzil Bo smarki ma wyjebundo od dawna, ale z drugiej strony z grzecznosci mozna spytac
60-70-20-30 w strone Pana producenta czyli yalla less go
Chief Keef pisze:
I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Będzie normalne tłoczenie i na 99% pro mix/master
O ile zadna sciezka mi nie uciekla. W przyszlym tygodniu dam info (tlocznia w chuja wali i nie odpisujewiec zalatwie w innej, bez obaw).
Jutro dopisze brakujace osoby do listy bo dzis juz nie ogarne xD
ja tylko zostawiam propsy dla smarka i kixa za zgodę, legendy do końca
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
nigdy nie bylem fanem najebawszy i prawde mowiac slyszalem to tylko raz w zyciu, nigdy tez nie czekalem na brudne serca w wigilie, ale jesli zysk z epki ma pojsc na akcje charytatywne, to ja zostaje dzisiaj fanem i mozesz mnie dopisac do listy chetnych. Najwazniejsze, ze ta kasa nie pojdzie na marne jak w przypadku rury od maseczek i pozwoli komus nawet w malym stopniu spelnic marzenia lub nasypie jedzonko dla zwierzatek. Wlasciwie mozesz mi dopisac nawet dwie plyty, to jedna sprezentuje jakiejs hiphopowej glowie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Elegancko oyama, dzieki! Jutro dopisze reszte osob ktore mi maila wyslaly i Ciebie do listy i dam juz oficjalne info w sprawie zamowienia bo dostalem dzis odpowiedz z tloczni