TRACKLIST:
1. W moim świecie
2. Brednie
3. Chora impra
4. Iron Man ft. 2sty
5. Mówisz i masz
6. Sam ze sobą 2
7. Hank Moody
8. Na bank
9. DobZi Ludzie
10. A jak
11. Chore jazdy
12. Bez precedensu ft. Kuba Knap, Zetenwupe
13. Poniedziałek ft. Karwan, Wiciu
14. Model życia
15. Myślałby kto
16. Pora na dragi
17. Jakoś tak wyszło
YOUTUBE
SOUNDCLOUD
Dzisiaj sobie odświeżyłem, ale to jest album .
Dla mniej dalej spoko (chociaż oprócz sprawdzenia teraz żeby móc dać opinie to chyba nie słuchałem z 4 lata), ale potem gówno dawał max. Z tym, że bity robią dużą robote często
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dawno nie słuchałem i w sumie nie zamierzam ale zajebista płytka to była, jeden z faworytów tamtych czasów. Ale leci teraz W moim świecie no i kozak, leci se, ładny tekst, kurde no kozak, może posłucham całe.
A czemu on teraz nie nagrywa? Dziena za podbicie tego tematu, przypomniało mi się jak najebany wracając do domu na autopilocie rozplątywałem słuchawki, żeby sobie włączyć te jego podziemne tracki, zajebisty vibe to miało.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2021, 18:42 przez sven22, łącznie zmieniany 1 raz.
klasyg mikstejp dla mnie prime time kubana,numer z witonem i karwanem do tej pory gdzieś przewija się w moich plejlistach,klilka miechów temu odświeżałem ten projekt i dalej kozak
KADOEN RAZY DWA
dobra dam tylko te trzy słowa bo tu można całą zwrotke karwana dać, taki kocur że to szok
bardzo lubię chociaż już bardzo dawno nie słuchałem
kilka późniejszych luźnych numerów też było spoko
lp natomiast dużo gorsze i nudniejsze
a single z drugiego albumu totalnie tragicznie i bardzo dobrze że podjął decyzje żeby je wyjebać i się odsunąć w cień na jakiś czas
chociaż mógłby już wrócić z czymś bo to prawie 4 lata, a hot16 wyszło bardzo fajnie
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?