A zamówiłem sobie, może tym razem Solpit mi pierdolnie dinozaura bo już nie może się wykręcać, że tyle sztuk poszło ze weź szukaj tego jednego zamowienia.
Tak naprawdę ten numer ma 2 zwrotki. Damian obiecał, że zrobi jakiś obrazek do tego. Na szybko. Byście mieli do piwka i śpiewali z nami ten refren. Ja wrzuciłem taką małą zajawkę, bo rozpoczęły się wakacje, nie? A to już tradycja, że coś musi być od nas na ich rozpoczęcie. I jestem z siebie dumny, że udało mi się wrzucić to o 5 nad ranem, bo wracałem z poprawin i sam nie wiem jak tego dokonałem. ALE ZROBIŁEM TO DLA WAS.
Miłego weekendu. A Ty Bonson raz dwa dawaj klip.
niby fajnie spoko se składa, ale mam wrażenie że słyszałem bonsa w takiej konwencji milion razy na bitach peta, które też zaczynają brzmieć tak samo, aż rzygać się chce. Czekam na hejty
Czy ktoś z vinylem ma szansę zgrać te dwa bonus tracki i przesłać? Mam też vinyl zakupiony, ale mój obecny setup nie pozwala mi na zgranie tego do jakiejś elektronicznej wersji. Mogę na priv wrzucić zdjecie płyty / plakatu na potwierdzenie.