Komil vs Żabson (beef)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Komil vs Żabson (beef)

Post autor: moxxi »

KOMIL - ***** ******* (żabson diss)

Opis:

Parę ładnych lat temu, jeszcze przed moją przerwą, miałem grać trasę koncertową z Guziorem, Otsochodzi i Żabsonem. Wszystko byłoby w porządku, gdybym w pewnym momencie nie dostał info od organizatora, że Żabson, którego w życiu prywatnie wtedy nie widziałem na oczy, postawił ultimatum - "albo on, albo ja". Na tamten moment miał wtedy trochę większe zasięgi ode mnie i bardziej się opłacał. Finalnie tej trasy nie zagrałem i dla mnie jako 18-letniego debiutanta była to w kurwe ciężka porażka oraz strata podejrzewam kilkudziesięciu koła złotych. Nie odmówię mu osiągnięć, rozwoju, ale również przy tym bycia jebanym bucem i prostakiem. Kontynuujemy zabawę, niech to leci dalej. Wracam po swoje.
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
runiek

Re: Komil vs Żabson (beef)

Post autor: runiek »

te homo wersy :what:

chyba serio są aż tak żenujące, bo przysypiam w tyrce full, odpaliłem na telefonie i to jedyne co wyłapałem w dissie
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
shinner

Post autor: shinner »

zajebisty łeb co pisał 6 lat diss i wydaje takie gówno
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

będzie bif co bawi mnie ta kultura prędzej zdissuje mnie rick ross niż będziesz ją kumał

spoko pancz ze starym a tak to generalnie brzmi on jak sfrustrowany nołnejm próbujący kogoś zaczepić a nie czekaj on nim kurwa jest.Po monopoli boj chłop sie skończył (nawet nie zaczął) balon pękł ,szamz go pocisnął na numerze w którym miał mu zwrotke dograc.Ale kibicuje mu w tym beefie lecz jego szanse sa kurwa marne o ile wogle pan raper zabson odpowie na zaczepki bo pewnie jest zajęty jaraniem i ruchaniem ale cos czuje ze zabosn może go rozjebać o ile będzie chciał nagrać diss a nie kurwa jakaś swoją pedaliade która robi przez ostatni okres czasu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

licze że żabsą odpowie w klasycznym dla siebie aroganckim agresywnym stylu, w końcu kuma kulture HH więc powinien czuć się w beefie jak ryba w wodzie :joint:

Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
a diss komila hujowy, on tu nawija jak eripe w 2013, tragedia
vampmoney pisze: 04 lis 2020, 14:44 ja strasznie lubię duże miasta pod warunkiem że są brzydkie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

no i przez te 5 lat zaba wbil sie do czolowki polskiego mainstreamu, a komil plakal w poduszke ze zabson mu nie pozwolil zagrac konceru i teraz rapuje jakby to robil pierwszy raz dla zartu
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

moxxi pisze: 17 mar 2021, 22:29 Parę ładnych lat temu, jeszcze przed moją przerwą, miałem grać trasę koncertową z Guziorem, Otsochodzi i Żabsonem. Wszystko byłoby w porządku, gdybym w pewnym momencie nie dostał info od organizatora, że Żabson, którego w życiu prywatnie wtedy nie widziałem na oczy, postawił ultimatum - "albo on, albo ja". Na tamten moment miał wtedy trochę większe zasięgi ode mnie i bardziej się opłacał. Finalnie tej trasy nie zagrałem i dla mnie jako 18-letniego debiutanta była to w kurwe ciężka porażka oraz strata podejrzewam kilkudziesięciu koła złotych. Nie odmówię mu osiągnięć, rozwoju, ale również przy tym bycia jebanym bucem i prostakiem. Kontynuujemy zabawę, niech to leci dalej. Wracam po swoje.
xdddddd

Brzmi jak taki opętany typ, któremu się nagle przypomniało, że ktoś kiedyś coś tam zrobił i to na pewno była ta pierwsza kostka domina.

Nawet pół dobrego panczlajnu tu nie ma, także misja zrobienia klików na plecach Żabsona prawdopodobnie zakończy się niepowodzeniem i wierzę, że Żabson to oleje
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jak jebanie żabsona szanuje tak to brzmi jak szukanie na sile wybicia wiec pytanie czy nie jest mu głupio takie cos wrzucac.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

Co tu się? XD
Diss bez panczy i naciągana historia głównie po to by sobie powrót do rapu zrobić na plecach oponenta. Komil jak chujowy był w 2015, tak w 2021 jest jeszcze gorszy.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Czekam na opinie użytkownika @kebab
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

no dobra, niby jest diss (powrot po 5 latach zeby zabsona pocisnąć xDDD ale kurwa zenada) ale gdzie jakieś konkretne wersy na żabsona poza hehe pedalską muzę robi, bo nie słychać
Ostatnio zmieniony 18 mar 2021, 9:56 przez sebring, łącznie zmieniany 1 raz.
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

i kto to jest kurwa ten komil? :lol:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
chrch

Post autor: chrch »

ahahaa, przecież to syn okila khamidova

myślałem, że po tym hicie już go nigdy nie usłyszę xdddd

Awatar użytkownika
niuhniuh

Post autor: niuhniuh »

ale debil, już chuj w to brzmienie eripe z 2k13, ale odgrzebanie jakiegoś gówna sprzed 5 lat to :bag:
w ogóle ten kawałek Monopoly, kurwa czemuście mi o tym przypomnieli :lol: Się nie dziwie, że żabson nie chciał z typem koncertu grać
Spoiler
Na bit kiedy wpadam łakonada cała na kolana pada
Histeria ich dopada jak na pana napada deszcz
Nawijam jak spaghetti na widelec sobie
Skibidibugdybagdybugdybagdy jaraj sie Heh
Ostatnio zmieniony 18 mar 2021, 10:21 przez niuhniuh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

chrch pisze: 18 mar 2021, 9:58 ahahaa, przecież to syn okila khamidova

myślałem, że po tym hicie już go nigdy nie usłyszę xdddd

dobra niestety teraz już skojarzyłem, miałem szczerą nadzieję, że po wypuszczeniu tego gówna nigdy więcej już nic nie nagra :lol:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

i zabson pewnie nie odpowie albo zje go minutą ciszy a jednak szkoda w chuj bo dobra inba by byla jak by ten cygan się nakręcil, pamiętam ze kiedyś jak jeszcze nie mial teledysków na you tubku gralem z nim w counter strikea i w chuj darl ryja na team speaku :lol:
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

taki maciek tryhard, co ma golda, krzyczy na ziomków, że ich wina i myśli, że gra w profesjonalnej lidze, a nie czekaj XD

https://esportmania.pl/league-of-legend ... gi/d54g4jb

i to samo z rapsami
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

już chuj w treść tego czegoś, ale chłop wyskakuje z pizdy po 6 latach i myśli, że mu żabianka będąca na topie odpowie :lol:

jeden głupszy od drugiego
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
chmurka

Post autor: chmurka »

albo sam was powyjaśniam jak Materazziego Zidane
czyli że jak, kurwa, zajebie mu z byka ale finalnie i tak Żabson wygra???
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

po co ja w ogole puszczalem te dissy, kurwa to jest jakas paranoja
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
ODPOWIEDZ