rupieć
- Hytry Wałek
Re: rupieć
fajny ten nowy joint... fajny poczęstunek - serwuj te przysmaki, bo kozaki.
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
nie zważaj na hejterów jakby co, oni w 2012 jarali się la koka nostrą i hejtowali alcmdz, zrozumieją po czasie te wizjonerstwo
aha, no i najlepszy utwór rapera Rupieć to póki co Komputer (ale super, super? ale super, tamta dziwka się nagrzala jak komputer - fe no me na lne)
aha, no i najlepszy utwór rapera Rupieć to póki co Komputer (ale super, super? ale super, tamta dziwka się nagrzala jak komputer - fe no me na lne)
- przedszkolanek
pozwolę sobie wrzucić
monday thoughts
numer miesiąca luźno
monday thoughts 2
drippin & flexin
monday thoughts
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Od strony wokalno brzmieniowej-tune i artykulacja straszne to i brzmi jak takie wymuszone, jakby sam Pan Raper się męczył bardzo-szczególnie w monday thoughts
Bit w monday thoughts 2 całkiem fajny i to tyle na teraz, ale rób swoje Panie rupieć, nie od razu Kraków zbudowano
Bit w monday thoughts 2 całkiem fajny i to tyle na teraz, ale rób swoje Panie rupieć, nie od razu Kraków zbudowano
- przedszkolanek
jezu, tak się nie znać, tak nie kumać bazy i jeszcze to manifestować postami, o ja cię nie mogę
dżizas, ty tak na serio? flow rupiecia to jest 9ty poziom intencjonalności ludzkiej, nie wiem jak takie zjawisko można sprowadzić do nieumiejętnego warsztatumario995 pisze: ↑11 sie 2019, 20:15 Od strony wokalno brzmieniowej-tune i artykulacja straszne to i brzmi jak takie wymuszone, jakby sam Pan Raper się męczył bardzo-szczególnie w monday thoughts![]()
Bit w monday thoughts 2 całkiem fajny i to tyle na teraz, ale rób swoje Panie rupieć, nie od razu Kraków zbudowano![]()
kurwa tak bardzo to, post trafia w sednoprzedszkolanek pisze: ↑11 sie 2019, 20:34 jezu, tak się nie znać, tak nie kumać bazy i jeszcze to manifestować postami, o ja cię nie mogę
Oj ziomeczki, teraz to wy się trochę spinacie. Nie znam, nie kumam zamysłu-słucham, oceniam. Jak ktoś wrzuca rzeczy to raczej robi to trochę bardziej poważnie mimo wszystko
Szczerze mówiąc w dzisiejszych czasach trudno już stwierdzić co jest na poważnie, co nie xDD
Poza tym patrząc na statystki łapek to chyba nie jestem sam w tym moim niezrozumieniu, ale no hejt mordy xd
A imć Pan rupieć niech nagrywa, ja po prostu nie kumam lotu, no ale jak ktoś kuma spoko, szanuję
Z fartem !
Szczerze mówiąc w dzisiejszych czasach trudno już stwierdzić co jest na poważnie, co nie xDD
Poza tym patrząc na statystki łapek to chyba nie jestem sam w tym moim niezrozumieniu, ale no hejt mordy xd
A imć Pan rupieć niech nagrywa, ja po prostu nie kumam lotu, no ale jak ktoś kuma spoko, szanuję
Z fartem !
- KillerCroc
Zalecę małym offtopem ale mordo ale u ciebie widać spięcie w postach z muzyką 
Podchodzisz do pewnych rzeczy zbyt poważnie, zbyt się wczuwasz, posłuchaj Ćpajstajl i wrzuć na luz człowieku
A co do pana Rupiecia to ja zostawiam łapkę w górę
Podchodzisz do pewnych rzeczy zbyt poważnie, zbyt się wczuwasz, posłuchaj Ćpajstajl i wrzuć na luz człowieku
A co do pana Rupiecia to ja zostawiam łapkę w górę
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Taka hip-hopowość wrodzona, ale dzięki za inspirację 
propsiwa mordo
zamierzasz jakiś bootleg upnąć?
zamierzasz jakiś bootleg upnąć?
zróbmy z rupiecia gwiazdę, na S*G promowanie nieraz wychodziło, tu też musi się udać. kocham mocno "cho no" i "coś tam gada", sztosiki. polski Carti
FUCK OFF MR LAHEY
dziekuję, to moi ludzie własnie tutaj
myślałem o tym ale nieee
oki doki, z jutubka nie chcę się ściągać
- przedszkolanek
fajniutkie, zostałem 3 wyświetleniem