Drugie urodziny Ślizgawki
Moderator: Moderatorzy
Re: Drugie urodziny Ślizgawki
Kwestia posiadanej rozdziałki. Nie chciałem tego chować do rozwijanej listy, bo z wiadomego powodu zależało mi na widoczności. Poczekam do powiedzmy pełnego tygodnia i przeniosę przycisk w jakieś mniej inwazyjne miejsce typu stopka, luz.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
chciwosc ponad wygode uzytkownikow i uzytecznosc
no piszecie pw do swna i on to wam normalnie ustawia
- Jasny
- Zbanowany
a jak będą trzecie to będzie jakiś zjazd?
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:44 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Będzie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
ja będę na bank
Też przyjadę już dawno powinien być zrobiony zlot chętnie napilbym się herbaty z wami i zapierdolil lajna hexenu
блін, ти кидаєш це в цей перекладач ram, ти повинен був вивчити мову, щоб ти міг знати більше
блін, ти кидаєш це в цей перекладач ram, ти повинен був вивчити мову, щоб ти міг знати більше
[size=10 pisze:jebanaplujdupa[/size] post_id=564758 time=1632312420 user_id=236]
mocno przeceniony post ruperta
Mam nadzieję, że na trzecie urodziny będzie zbióka na Rutkowskiego, żeby wytropił wszystkich bortwicków świata
Rap MATTers podcast
https://www.youtube.com/c/rapmatters
https://www.youtube.com/c/rapmatters
- Jasny
- Zbanowany
Także chętnie, lubię podróżować, więc najlepiej jakieś zadupie - Kraków oczywiście najlepszy, ale fajnie byłoby ruszyć dupę.
Kogo trzeba mieć w kieszeni, żeby decydować gdzie?
Kogo trzeba mieć w kieszeni, żeby decydować gdzie?
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
dawać jakieś spotkanie w miejscu, gdzie można elegancko dojechać autem i pociągiem i stosunkowo w centrum kraju
nic na potem
u mnie teraz w sobotę jest zlot w głogowie, jeszcze mam 3 miejsca leżące wolne
Ja bd(
[size=10 pisze:jebanaplujdupa[/size] post_id=564758 time=1632312420 user_id=236]
mocno przeceniony post ruperta
wpadłbym chętnie, w centrum Polski najlepiej
- Jasny
- Zbanowany
A kiedy to ma być? Cokowiek już wiadomo?
nadal jestem pełen zdumienia że to forum wypaliło, że nie okazało się kolejnym projektem gdzie przeszło 20 osób i którym znudziło się postowanie po miesiącu.
urodziłem się i żyję - póki co
Pogczamp dla SWNa i życzę 1 mln subów na kanale badawczym.
- KomunistomPodPrad
Dzieki SWN za slizgawke bedzie potrzeba sie dorzucic na serwer dajcie znac pozdrowienia
Those who attempt to poison and destroy my brothers,
and you will know my name is the Lord, When I lay my vengeance upon thee...
Listen to my harmony: https://www.youtube.com/watch?v=5FW_BDJzh_M
and you will know my name is the Lord, When I lay my vengeance upon thee...
Listen to my harmony: https://www.youtube.com/watch?v=5FW_BDJzh_M
- roman_gmerke
Droga Ślizgawko, chciałbym Wam życzyć przede wszystkim wszystkiego najlepszego, ale także dużo zdrowia i pogody ducha. Kto by pomyślał że to dopiero raczkujący portal. Raczkujcie śmiało w przyszłość a my starzy będziemy rzewnie obserwować jak się rozwijacie. i Wam kibicować.
Panie @SWN człowiek chciał tam tak od siebie, symbolicznie, ale ta zrzutka już jakby taka zamknięta?
pozdrawiam
Panie @SWN człowiek chciał tam tak od siebie, symbolicznie, ale ta zrzutka już jakby taka zamknięta?
pozdrawiam
www.gmerke.com - Z uśmiechem przez życie