[Serial] Gra o Tron
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [Serial] Gra o Tron
Odpuściłem w połowie 3 sezonu i biorąc pod uwagę, że rzekomo im dalej w las tym gorzej to już chyba do tego nie wrócę.
Moim zdaniem produkcja obowiązkowa dla fanów fantasy i ogólnie czasów średniowiecza ale jednocześnie nie oferująca nic wyjątkowego pozostałym widzom a biorąc pod uwagę ten hype liczyłem na coś naprawdę wyjątkowego. Oczywiście są plusy jak mnogość ciekawych bohaterów, nieoczywiste zwroty akcji aka każdy może zginąć i ogólnie ten świat przedstawiony ma sens ale jakoś mnie to po prostu nie kręci. 6/10 i chyba odpuszczam bo wolę poświęcać czas na rzeczy, którymi się jaram
Moim zdaniem produkcja obowiązkowa dla fanów fantasy i ogólnie czasów średniowiecza ale jednocześnie nie oferująca nic wyjątkowego pozostałym widzom a biorąc pod uwagę ten hype liczyłem na coś naprawdę wyjątkowego. Oczywiście są plusy jak mnogość ciekawych bohaterów, nieoczywiste zwroty akcji aka każdy może zginąć i ogólnie ten świat przedstawiony ma sens ale jakoś mnie to po prostu nie kręci. 6/10 i chyba odpuszczam bo wolę poświęcać czas na rzeczy, którymi się jaram
dokończ sobie chociaż 3. sezon, bo pod koniec jest przypuszczalnie najlepszy odcinek w tym serialu
zacząłem właśnie 4 sezon
Spoiler
Pokaż
nawet nie wiecie jak się ucieszyłem że ten mały skurwysyn Joffrey się udusił. Piękna sprawa

odświeżyłem sobie serial i jaka to jest tragedia co oni zrobili z tym serialem później, wiedziałem że był duży spadek formy ale dopiero jak miałem na świeżo perspektywę to widać jak to spierdolili
aż strach do książek wracać
aż strach do książek wracać
Tak nawiązując do powrotu Dextera, Prison Break - jak myślicie, będzie ten słynny powrót po 10 latach, o którym wspomniał karzeł w ostatnim odcinku? Ja myślę, że ta seria to kura znosząca złote jajka. Nie zdziwię się jak za jakiś czas spotkamy 30 letnią Arye, która wraca do Westeros a za nią jakieś gówno pokroju Nocnego Króla.
nie wiem
ale pamietam ze dobre kursy byly na brytyjskich marketach ze kto deda zrobi a kto przezyje alive i pare leakow bylo pare dni na reddicie przed finalowym odcinkiem, nie wiem jaki limit tam u nich byl ale pamietam ze kurs bardzo spox i troche taki surebet mozna bylo napierdalac ale latwo btc generalem po wojnie
ale pamietam ze dobre kursy byly na brytyjskich marketach ze kto deda zrobi a kto przezyje alive i pare leakow bylo pare dni na reddicie przed finalowym odcinkiem, nie wiem jaki limit tam u nich byl ale pamietam ze kurs bardzo spox i troche taki surebet mozna bylo napierdalac ale latwo btc generalem po wojnie
-
Na sezonach 1-4 bawiłem się dobrze. 5 chyba najnudniejszy z całej sagi ciężko było skończyć. 6,7,8 nic wielkiego.
Do tej pory żałuję, że nie dali żadnej fajnej walki NK vs ktoś z ekipy aby sobie to wspominać po latach na yt. Ciul już z tym sezonem, ale żeby tyle czekać w końcu na NK i zobaczyć go tylko troszeczkę na smoku i jak ożywia umarłych to dla mnie największe rozczarowanie tej sagi serialowej ever. Tu powinna być epicka walka na minimum 4-8 minut , o której by się wspominało do tej pory.
Cały czas nie mogę uwierzyć, że ten wątek tak mega rozwalono. Szokuje mnie cały czas.
Do tej pory żałuję, że nie dali żadnej fajnej walki NK vs ktoś z ekipy aby sobie to wspominać po latach na yt. Ciul już z tym sezonem, ale żeby tyle czekać w końcu na NK i zobaczyć go tylko troszeczkę na smoku i jak ożywia umarłych to dla mnie największe rozczarowanie tej sagi serialowej ever. Tu powinna być epicka walka na minimum 4-8 minut , o której by się wspominało do tej pory.
Cały czas nie mogę uwierzyć, że ten wątek tak mega rozwalono. Szokuje mnie cały czas.
Pierwsze 2 sezony top 3 i 4 spox później równia pochyla z rozbiciem sobie głupiego ryja
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD